Vorige week maakten wetenschappers van de Universiteit van Lund in Zweden echter bekend dat ze het bestaan ​​van Element 115, momenteel bekend als Ununpentium, hebben bevestigd. Dit is heel cool nieuws in de wereld van de wetenschap. Als ik me goed herinner, hebben wetenschappers deze ontdekking misschien een aantal jaren geleden gedaan, maar ik denk dat het nu ‘officieel’ is. Een soort commissie van natuur- en scheikundigen zal de bevindingen nu beoordelen voordat ze aan het periodiek systeem der elementen worden toegevoegd. Naast de pure koelheid van de ontdekking viel de aankondiging mij om nog een reden op. Als iemand van jullie ooit een van de buitenaardse shows op het ontdekkingskanaal of het ‘wetenschapskanaal’ heeft gezien, herinner je je misschien een man genaamd Bob LazarVorige week maakten wetenschappers van de Universiteit van Lund in Zweden echter bekend dat ze het bestaan ​​van Element 115, momenteel bekend als Ununpentium, hebben bevestigd. Dit is heel cool nieuws in de wereld van de wetenschap. Als ik me goed herinner, hebben wetenschappers deze ontdekking misschien een aantal jaren geleden gedaan, maar ik denk dat het nu ‘officieel’ is. Een soort commissie van natuur- en scheikundigen zal de bevindingen nu beoordelen voordat ze aan het periodiek systeem der elementen worden toegevoegd. Naast de pure koelheid van de ontdekking viel de aankondiging mij om nog een reden op. Als iemand van jullie ooit een van de buitenaardse shows op het ontdekkingskanaal of het ‘wetenschapskanaal’ heeft gezien, herinner je je misschien een man genaamd Bob Lazar

Oké, misschien ben ik een beetje grappig met dit bericht. Vorige week maakten wetenschappers van de Universiteit van Lund in Zweden echter bekend dat ze het bestaan ​​van Element 115, momenteel bekend als Ununpentium, hebben bevestigd. Dit is heel cool nieuws in de wereld van de wetenschap. Als ik me goed herinner, hebben wetenschappers deze ontdekking misschien een aantal jaren geleden gedaan, maar ik denk dat het nu ‘officieel’ is. Een soort commissie van natuur- en scheikundigen zal de bevindingen nu beoordelen voordat ze aan het periodiek systeem der elementen worden toegevoegd.

Naast de pure koelheid van de ontdekking viel de aankondiging mij om nog een reden op. Als iemand van jullie ooit een van de buitenaardse shows op het ontdekkingskanaal of het ‘wetenschapskanaal’ heeft gezien, herinner je je misschien een man genaamd Bob Lazar. Deze man beweert te hebben gewerkt in Area 51 (of meer specifiek op een topgeheime locatie in de buurt van Area 51) waar hij UFO’s heeft reverse-engineering. Nu moet ik waarschijnlijk zeggen dat ik Bob Lazar niet echt geloof, maar zijn verhaal levert niettemin geweldige sciencefiction op.

Volgens Lazar werden de UFO’s aangedreven door Element 115. Naar verluidt zou een bepaalde isotoop van Element 115 onder protonenbombardement tegen Element 116 botsen. Dit element zou dan snel vergaan, waarbij antiprotonen vrijkomen. De antiprotonen werden vervolgens gebruikt voor de vernietiging van materie en antimaterie in een reactor.

Door quantum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *