Toroid and Quantum Energy Generator ProjectToroid and Quantum Energy Generator Project
In maart 2014 werd de Quantum Energy Generator (ook wel QEG genoemd) open source en sindsdien hebben teams over de hele wereld samen ontwikkeld om zeer efficiënte stroom naar iemands huis te brengen. De QEG werd voor het eerst ontdekt door Nikola Tesla, wiens patent op de "Dynamo-Electric Machine" de basis vormt voor dit project. Toroid Het patent werd begin oktober in het jaar 1888 ingediend. Simpel gezegd, het doel van dit project is om te proberen een prototype te maken voor een moderne brandstofloze generator. De energie die zal worden gebruikt na de succesvolle afronding van het product zal anders zijn dan die van traditionele generatoren.

Aangezien het QEG-project aan een prototype werkt, worden in eerste instantie schaalmodellen gemaakt. Deze schaalmodellen zullen naar verwachting een vermogen produceren tussen de 10 en 15 kilowatt (kW). De stroomopwekkingen zullen continu zijn. Het continue vermogen zorgt voor één fase-uitgang die 120 volt of 230/240 volt kan geven. Het plan van dit project is om grotere generatoren te maken met meer output. Momenteel is er een 3-fase stopcontact gepland voor de toekomst.
Een van de schoonheden van dit project en deze misleiding die het probeert te creëren, is dat ze, precies zoals Tesla het bedoeld heeft, harmonieus samenwerken met de natuurwetten. Momenteel verspillen standaardgeneratoren veel stroom vanwege hun symmetrische motor. Deze verspillende generatoren zijn momenteel de belangrijkste energiebron in de reguliere industrieën.
De Quantum Energy Generators zijn ontworpen om uiterst eenvoudig te gebruiken en te onderhouden. Ze worden ontworpen om net zo efficiënt en hard te werken als koelkasten en wasmachines. Deze apparaten gaan kapot, maar het is zeldzaam en gebeurt meestal pas na vele jaren langdurig gebruik.

Ringkern
Veel van de technologieën en componenten die nodig zijn om dit project te helpen, zijn al ingeburgerd, maar worden traditioneel onderbenut. Zo is er bijvoorbeeld de power oscillator configuratie. Dit onderdeel helpt bij het starten van de generator. Veel mensen en teams over de hele wereld zijn op zoek naar verschillende manieren om de generator efficiënter te laten werken. Ringkernen en spoelen zijn ook een belangrijk onderdeel van het maken van deze nieuwe generatoren. Hoewel een toroïde spoel breed bereik heeft in de samenleving, heeft het gebruik ervan in dit project geholpen om een ​​idee tot leven te laten komen. Een voltooide QEG-spoel kan en zal zoveel verbazingwekkende dingen doen voor onze samenleving terwijl we blijven overstappen op duurzame energiebronnen.

Door quantum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *