https://newenergytreasure.com/2014/05/06/quantum-energy-generator-a-waste-of-time/https://newenergytreasure.com/2014/05/06/quantum-energy-generator-a-waste-of-time/
Quantum Energy Generator - Tijdverspilling
Nadat ik het QEG-apparaat voor vrije energie heb gevolgd sinds Sterling Allan het verhaal vertelde, ben ik nu tot de conclusie gekomen dat er niets uit zal komen. qegI, zoals een persoon het uitdrukte, vindt het nogal vreemd dat er zoveel hype wordt gecreëerd rond de QEG en hoe het lijkt alsof hopegirl er een bedrijf van maakt in plaats van echte open sourcing. Alle CICU's, namen, en wat heb je. Nou, ik heb mijn eigen theorie; zou het kunnen zijn dat ze dit gebruiken om hun New Age Spiritualiteitsagenda te bevorderen, vooral een new age-visie die gebaseerd zal zijn op nieuwe inzichten, nieuwe "openbaring", vooral wanneer het gebaseerd is op nieuwe wetenschap, kwantumfysica in het bijzonder, om te gebruiken kwantumfysica om te bewijzen dat God in alles en iedereen is. Niet kwantumfysica als een echte natuurwetenschap, maar om kwantumfysica te gebruiken om de kwantumsprong te maken naar het zogenaamde "spirituele".
Zoals aangegeven door Mark Dansie van http://revolution-green.com, hebben deze mensen veel geld ingezameld met deze QEG. Zie hieronder een deel van het tot nu toe ingezamelde geld.

Breng hoop naar Australië en Nieuw-Zeeland ($ 5.290 van $ 5.000 doel)
Help mee om energie en hoop te brengen in Marokko! ($ 8.062 van $ 6.460 doel)
Fix the World Hope For America Tour ($ 3.817 van $ 40.000 doel)
Repareer de Wereldorganisatie. Help ons door te gaan! ($ 25.762 van $ 50.000 doel)
Engelen in Boston * HopeGirl & Fix The World-documentaire ($ 2.556 van $ 2.500 doel)
December Soft Launch Administration Financiering ($ 1.055 van $ 85.000 doel)
Peoples Fund Administratieve opstart herzien voor 2014 ($ 1.009 van $ 10.000 doel)
HopeGirl: Fix The World-documentaire ($ 4.781 van $ 26.990 doel)
Home Quantum Energy Generator ($ 18.064 van $ 7.610 doel)
Breng kwantumgeneratoren naar de wereld! ($ 29.421 van $ 20.000 doel)

Blijkbaar is er nooit een over-eenheid bereikt met het apparaat. Dit is wat iemand in de Skype-groepen te zeggen had:

“A couple of days ago I learned that over-unity had not been achieved by the Hope team at any time in Taiwan or prior to that. They are trying hard in Morocco to get over-unity… It is unfortunate however that things concerning the QEG where presented the way they were to all of us. I really feel in my heart that truth, honesty and transparency is the way forward and I don’t feel that we got that from Hope. Right from the get go it would have been better for everyone if they had clearly stated that yes the QEG can get over-unity, however, while we understand how to achieve resonance, we don’t fully understand as of yet how to get to over-unity. This is the truth. It’s honest. It’s transparent. What we got instead was confusion, a great big cloud of confusion. Do we have over-unity? Did it happen in Taiwan? Did James get it in his barn? Has anyone seen it? What is the truth?…. and so on and so on and so on….

“The truth has been revealed and many are not pleased, I for one am not pleased and am having to work hard to rebalance myself now. I have stood in front of people and told them, “yes over-unity has happened,” but that is not the truth. I love Hope and her family and I forgive them. They are trying to bring free energy to the world and they are only human. Humans make mistakes. I have made my fair share. They should have told everyone right from the start that over-unity was still not figured out yet. I am not sure why they chose not to do that, but what’s done is done. I feel that now that the truth is out, we can all clear away the negative energy associated with the confusion surrounding this issue of whether or not over-unity had been accomplished. It is possible to achieve, that is clear. Many engineers agree…

“I strongly disagree with the way that the QEG was laid out to the pubic. If we are to move forward as a species and escape the slavery systems that continue to hold us back from our potential… then we must embrace truth, honesty and transparency. If we don’t, we are only feeding the corruption that we all want so desperately to vanish from our world.”

I’m done with the QEG, back to LENR.

Door quantum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *